Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marian Pană, antrenor la Gloria Bistriţa. Halagian a condus echipa doar în meciul din Ghencea

Marian Pană, antrenor la Gloria Bistriţa. Halagian a condus echipa doar în meciul din Ghencea

Marian Pană, antrenor la Gloria Bistriţa. Halagian a condus echipa doar în meciul din Ghencea
Sursa foto: marian pana
06 Oct 2009   •   11:19

Gloria Bistriţa a găsit repede un înlocuitor pentru Sandu Tăbârcă, antrenorul demis săptămâna trecută pentru că nu putea gestiona situaţia unui vestiar de juctori "şmecheri", aşa cum au declarat oficialii clubului. Marin Pană va antrena actuala "lanternă roşie", după ce echipa a fost condusă de pe margine la ultimul meci, 1-1 cu Steaua în Ghencea, de Florin Halagian, directorul tehnic-manager general al clubului.
"După plecarea lui Sandu Tăbîrcă, Gloria avea nevoie de un nou antrenor principal, aşa că Marian Pană a fost alesul. În rest, stafful tehnic rămâne neschimbat", a informat preşedintele clubului bistriţean, Jean Pădureanu, potrivit Mediafax.
Marian Pană, în vârstă de 40 de ani, va pregăti echipa începând cu ziua de marţi, şi va pleca cu jucătorii la Govoram unde ardelenii încep un stagiu de pregătire.
Ca jucător, Pană a evoluat pe rând la Flacăra Moreni, Victoria Bucureşti, FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Hapoel Haifa, Chindia Târgovişte, FC Braşov şi Juventus Bucureşti. La Dinamo, Pană a câştigat, sub conducerea lui Florin Halagian, un titlu de campion al României în 1992. Actualul antrenor al Gloriei a mai pregătit formaţiile Petrolul Târgovişte (2001-2002), CS Otopeni (2002-2007), Cetatea Suceava (2007-2008) şi Ştiinţa Bacău (2009).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Bistrita steaua Liga I
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close