Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Alexe, după golul înscris Stelei: De la 10 ani visez să joc într-un derby şi să marchez

Marius Alexe, după golul înscris Stelei: De la 10 ani visez să joc într-un derby şi să marchez

Marius Alexe, după golul înscris Stelei: De la 10 ani visez să joc într-un derby şi să marchez
18 Mar 2010   •   14:20


La cei 20 de ani ai săi, Marius Alexe a intrat deja în inimile suporterilor dinamovişti, datorită golului marcat în derby-ul cu Steaua, de miercuri. După ce în primul sfert de oră a făcut ce a vrut cu apărarea roş-albaştrilor, Alexe a reuşit să şi deschidă scorul în minutul 39, cu o lovitură de cap de la şase metri.

La finalul partidei, puştiul lui Dinamo a recunoscut că visa de la 10 ani să evolueze şi să înscrie într-un derby Steaua - Dinamo, dedicând reuşita primului său antrenor. "După ce am ratat primele două ocazii, m-am gândit că o să marchez. Vreau să îi dedic golul antrenorului care m-a ajutat de la 10 ani şi până acum, domnul profesor Ianis Guda, pe care sper să nu îl dezamăgesc. Visez de la 10 ani să joc într-un derby ca acesta, să marchez şi mă bucur că am reuşit acest lucru", a declarat Alexe.

Reuşita din meciul cu Steaua a devenit şi cea mai importantă a carierei pentru Alexe. "Sunt foarte bucuros că am marcat, era un meci important în cursa pentru titlu. Nu ştiu dacă e cel mai frumos gol pe care l-am dat, dar cu siguranţă e cel mai important", a spus Alexe.

Vezi golul lui Alexe


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close