Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Lăcătuş a demisionat! Massimo Pedrazzini va conduce echipa până în vară (VIDEO)

Marius Lăcătuş a demisionat! Massimo Pedrazzini va conduce echipa până în vară (VIDEO)

Marius Lăcătuş a demisionat! Massimo Pedrazzini va conduce echipa până în vară (VIDEO)
Sursa foto: marius lacatus
17 Mai 2009   •   20:01

"Fiara" şi-a prezentat duminică seară demisia din funcţia de antrenor al Stelei. Lăcătuş a luat decizia aşteptată de mare parte a lumii fotbalului şi de majoritatea suporterilor echipei după o discuţie cu patronul clubului, Gigi Becali, la palatul acestuia din Aleea Alexandrescu din Bucureşti. "Militarii" vor fi conduşi până la finalul sezonului de secundul italian Massimo Pedrazzini.
Situaţia dramatică a Stelei din campionat, locul şapte cu trei etape înainte de final, i-a fost fatală antrenorului care a venit la echipă în toamna lui 2007, un simbol al steliştilor. În acest moment, cea mai titrată echipă din România este în afara zonei care asigură accesul în sezonul viitor al cupelor europene. Mai mult, rezultatele din ultimele două meciuri, dar şi jocul foarte slab al echipei i-au fost fatale antrenorului. Amintim că Steaua a obţinut doar un punct în două partide în Ghencea cu Dinamo (1-1) şi Rapid (1-2). Mai mult, echipa nu a câştigat cu Lăcătuş pe bancă nici un meci cu o echipă puternică din campionat în acest sezon şi s-a impus doar într-un derby de când antrenorul a preluat echipa, în noiembrie 2007, în Ghencea cu Dinamo, scor 1-0.
Bilanţul lui Lăcătuş la Steaua este pozitiv dacă facem abstracţie de numele echipei antrenate, dar cu siguranţă slab pentru Steaua: 30 de victorii, 11 remize şi 8 înfrângeri. Steaua lui Lăcătuş a încheiat sezonul trecut pe locul al doilea, a pierdut în primul tur ar Cupei României cu Sportul Studenţesc, scor 0-2 şi este, în acest moment, pe locul al şaptelea în clasament.
Declaraţia de adio a lui Lăcătuş
"Le mulţumesc celor care au fost mereu alături de noi şi îmi pare rău că nu am reuşit să le aducem satisfacţiile pe care ni le doream atât noi, cât şi ei, astfel încât să fi fost la finalul sezonului pe un loc de UEFA Champions League. Am luat decizia de a pleca în urma unei discuţii avute cu patronul Stelei, considerând că este mai bine atât pentru echipă, cât şi pentru mine", a precizat Lăcătuş pentru SteauaFC.ro

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close