Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Şumudică a explodat în direct la TV: "Să afle toată România, nu pot să mă mai abţin"

Marius Şumudică a explodat în direct la TV: "Să afle toată România, nu pot să mă mai abţin"

Marius Şumudică a explodat în direct la TV: "Să afle toată România, nu pot să mă mai abţin"
01 Mar 2016   •   20:00

Marius Șumudică a fost suspendat 6 luni din cauza faptului că a fost prins că paria online. Antrenorul Astrei a recunoscut că a jucat pe două meciuri din România și le-a pierdut pe ambele.

"Să afle toată România, trebuie să vorbesc, nu mai pot să mă abțin. Eu, ca să mă ascund de paparazzi, n-am intrat niciodată într-o casă de pariuri. Eu am avut un cont online. Le-am zis jucătorilor să își închidă conturile.

Eu am uitat de contul meu. Eu jucam mai mult poker. Din 300 de evenimente găsite, 270 erau din baschet, poker, cazino, blackjack. Erau doar două meciuri de Liga 1, ambele le pierdusem. Eu n-am câștigat niciodată nimic în viața mea.

N-am trucat nici un meci niciodată. Am fost un tâmpit. Jucam o dată la 4-5 luni pe Champions League. Păi ce, eu îl sunam pe Ancelotti să-mi zică dacă e blat. Eu nu m-am dus în fața comisiei să zic că a jucat copilul meu. Se poate verifica faptul că n-am câștigat niciodată.

Mi se pare prea mult să fiu suspendat 6 luni. Dacă se cer conturile tuturor din fotbal, vă speriați. Vă zic eu. Eu nu sunt sifon. Dar e plin de pariori în fotbalul românesc. Ar exploda fotbalul românesc", a zis Marius Șumudică, potrivit GSP.

×
Subiecte în articol: Marius Sumudica pariuri
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close