Antena 3 Sport Fotbal intern Marius Şumudică revine pe banca Astra Giurgiu. Suspendarea i-a fost redusă şi se va aplica în intersezon

Marius Şumudică revine pe banca Astra Giurgiu. Suspendarea i-a fost redusă şi se va aplica în intersezon

08 Mar 2016   •   13:23
Marius Şumudică revine pe banca Astra Giurgiu. Suspendarea i-a fost redusă şi se va aplica în intersezon

Marius Şumudică revine începând de marţi la conducerea echipei sale, Astra Giurgiu, în urma deciziei Comisiei de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal care i-a redus sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină pentru că a jucat la pariuri.

La finalul şedinţei Comisiei de Recurs de marţi, tehnicianul a declarat că va fi suspendat pentru două luni, dar începând cu data de 8 iunie, iar penalitatea financiară i-a fost redusă la 50.000 de lei.

Marius Şumudică a fost sancţionat, în 29 februarie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de şase luni şi 100.000 de lei penalitate sportivă, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare, aminteşte Agerpres.ro.

×
Subiecte în articol: Marius Sumudica Astra Giurgiu
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close