Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mark Wotte, suspendat de ?U? Craiova pentru indisciplină repetată şi lipsă de profesionalism

Mark Wotte, suspendat de ?U? Craiova pentru indisciplină repetată şi lipsă de profesionalism

Mark Wotte, suspendat de ?U? Craiova pentru indisciplină repetată şi lipsă de profesionalism
Sursa foto: mark wotte
03 Mai 2010   •   23:11

Universitatea Craiova l-a suspendat din funcţie pe tehnicianul olandez Mark Wotte pentru ceea ce oltenii spun că au fost ?fapte repetate şi grave de indisciplină, dar şi lipsă de profesionalism?. Antrenamentul de luni dimineaţă al echipei a fost condus de mijlocaşul Eugen Trică, acesta fiind supravegheat de socrul său, Ilie Balaci.
Zvonurile conformă cărora patronul Adrian Mititelu ar fi decis să îl debarce pe Wotte au apărut la scurt timp după ce Craiova a pierdut pe teren propriu cu Internaţional Curtea de Argeş. Până duminică seară, însă, clubul a negat de fiecare dată luarea acestei măsuri. Cu toate acestea, luni dimineaţă Trică a condus antrenamentul tehnic, după ce secundul George Biţă făcuse pregătirea fizică, potrivit Mediafax.
În cursul zilei, clubul oltean a anunţat prin intermediul site-ului oficial că Wotte este suspendat din funcţie. Tehnicianul batav nu va conduce echipa olteană la meciul următor, de la Piatra Neamţ, rolul lui fiind luat probabil de secunzi.
Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close