Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Meciul Steaua - Twente, în pericol să nu se dispute din cauza zăpezii

Meciul Steaua - Twente, în pericol să nu se dispute din cauza zăpezii

Meciul Steaua - Twente, în pericol să nu se dispute din cauza zăpezii
Sursa foto: basarab panduru
16 Dec 2009   •   09:58

Zăpada căzută luni şi marţi peste Capitală afectează desfăşurarea partidei de Europa League dintre Steaua şi Twente Enschede. Terenul arenei din Ghencea are un sistem de încălzire, dar ritmul în care cade zăpada ar putea depăşi posibilităţile acestuia. Directorul sportiv Panduru a dat asigurări că dacă ninsoarea se opreşte partida se va disputa. Dacă situaţia nu va fi aceasta, Pandurul nu s-a aventurat să garanteze.
Olandezii ar putea juca meciul decisiv pentru ei în vederea calificării pe un teren desfundat şi noroios, dacă zăpada este înlăturată, iar acest lucru i-a îngrijorat. Panduru a încercat să explice situaţia, asigurând că se face tot posibilul pentru ca partida să se joace în condiţii bune.
"Joi n-ar trebui să avem probleme cu terenul, dar dacă o ţine tot aşa, nu cred că vom vedea un joc de fotbal aşa cum ne-am fi dorit. E greu să faci faţă pe un teren greu. Bine că s-a terminat campionatul. Nu cred că s-ar mai fi jucat dacă mai ţinea o etapă anul acesta", a precizat Panduru, notează prosport.
"Avem teren încălzit şi, normal, n-ar trebui să avem probleme, dar depinde de debit. Nu sunt specialist, dar dacă o ţine tot aşa, nu cred că se poate juca", a continuat directorul sportiv al Stelei.
Partida Steaua - Twente Enschede este programată joi, 17 decembrie, de la ora 22.00.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti europa league
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close