Antena 3 Sport Fotbal intern Mihai Costea, declarat liber de contract

Mihai Costea, declarat liber de contract

04 Mar 2015   •   20:05
Mihai Costea, declarat liber de contract

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a constat, miercuri, încetarea raporturilor contractuale dintre atacantul Mihai Costea şi gruparea FC Steaua, informează LPF.
 
Membrii comisiei au respins însă solicitarea jucătorului privind obligarea clubului la plata salariilor până la sfârşitul contractului.

"Se ia act de renunţarea la judecată a cererii reconvenţionale formulate de SC FC Steaua. Respinge capătul de cerere formulat de jucător privind obligarea clubului la plata drepturilor financiare restante pentru perioada martie-aprilie-mai şi iulie 2014, ca rămasă fără obiect. Respinge capătul de cerere formulat de jucător privind obligarea FC Steaua la plata sumei, reprezentând drepturi financiare până la sfârşitul contractului, ca neîntemeiat. Cu opine majoritară, admite capătul de cerere privind încetarea raporturilor contractuale pentru justă cauză, formulat de jucător; Cu opinie minoritară, respinge capătul de cerere privind încetarea raporturilor contractuale pentru justă cauză ca neîntemeiat. Cu recurs în 5 zile de la comunicare", se menţionează în soluţia CNSL.

Tot în cadrul şedinţei de miercuri, comisia a constat încetarea raporturilor contractuale dintre Alexandru Grigoraş şi FC Braşov şi a obligat clubul la plata restanţelor către jucător. De asemenea, membrii CNSL au constat încetarea raporturilor contractuale dintre jucătorul Antonio Asanovici şi FC Dinamo.
 
Costea a ajuns la Steaua în vara lui 2011, pentru 1,4 milioane de euro şi a jucat ultima dată într-un meci oficial în septembrie 2013. În total a strâns 39 de prezenţe în tricoul roş-albaştrilor, pentru care a marcat de 9 ori.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close