Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica: "Dacă jucătorii nu vor să le înjumătăţim salariile, să-i ameninţăm cu arma!"

Mihai Stoica: "Dacă jucătorii nu vor să le înjumătăţim salariile, să-i ameninţăm cu arma!"

Mihai Stoica: "Dacă jucătorii nu vor să le înjumătăţim salariile, să-i ameninţăm cu arma!"
Sursa foto: mihai stoica
22 Dec 2009   •   12:02

Managerul general al Unirii Urziceni consideră ridicolă măsura adoptată luni de Comitetul Executiv al FRF, care permite cluburilor să înjumătăţească unilateral salariile jucătorilor pentru o perioadă de un an. Oficialul ialomiţean consideră că aceasta este cea mai mare aberaţie din istoria fotbalului autohton, şi propune ironic cluburilor să negocieze cu jucătorii cu arma punându-le arma în faţă.
Stoica este de părere că decizia a fost adoptată de Dumitru Dragomir la carerea mai multor preşedinţi de cluburi, dar nu s-a hazardat să dea nume.
"Dragomir câştigă 15.000 de euro pe lună, la el nu e criză financiară? Dacă tot s-a luat această măsură, să-şi reducă şi el salariul. Este cea mai aberantă decizie din istoria fotbalului românesc. Bineînţeles, n-o să poată fi aplicată. Mă gândeam la un amendament: în caz că un jucător nu vrea, să fie ameninţat cu armele de foc", a precizat Stoica la GspTV.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoica Dumitru Dragomir
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close