Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica face lumină în scandalul de la Steaua. „Nu mai visați că o să fim dați afară”

Mihai Stoica face lumină în scandalul de la Steaua. „Nu mai visați că o să fim dați afară”

Mihai Stoica face lumină în scandalul de la Steaua. „Nu mai visați că o să fim dați afară”
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2017   •   17:19

Rezultatele dezamăgitoare ale Stelei din ultima perioadă (4 victorii în ultimele 21 de meciuri, incluzând aici şi amicalele) l-au determinat pe Becali să critice dur staff-ul tehnic şi să vorbească despre indisciplina care domneşte la club, scrie DigiSport.

Patronul şi-a întrerupt chiar periplul la mănăstirile din Rusia pentru a reveni în ţară şi a încerca să pună lucrurile pe direcţia normală, dorită. S-a scris intens în ultima perioadă despre faptul că postul lui Reghecampf ar fi în pericol (latifundiarul a tatonat pista "Dică" şi a încercat să obţină nişte termeni ai despărţirii sub milionul de euro stipulat în contract), însă Mihai Stoica e convins că nu se pune problema de aşa ceva.  

"Vă întreb eu ceva, Gigi Becali minte? Dacă a spus că nu se pune problema schimbării antrenorului, înseamnă că nu se gândeşte la aşa ceva. Unii nu ştiu în câte războaie am participat alături de Gigi şi cât de greu i-ar fi să renunţe la noi. Aşa că nu mai visaţi că o să fim daţi afară", a spus Mihai Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali Mihai Stoica
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close