Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica: Nu speram ca publicul din Ghencea să ne susţină şi să fie numeros

Mihai Stoica: Nu speram ca publicul din Ghencea să ne susţină şi să fie numeros

Mihai Stoica: Nu speram ca publicul din Ghencea să ne susţină şi să fie numeros
30 Sep 2009   •   00:38

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, era fericit la finalul partidei cu Vfb Stuttgart, scor 1-1, dar, precum toţi ialomiţenii, şi puţin dezamăgit că gruparea sa nu a obţinut toate cele trei puncte. "Puteam obţine trei puncte, deşi a fost un început neaşteptat pentru noi. Băietii au demonstrat că merită să fie campionii României", a delcarat MM Stoica.

El a fost impresionat de spectatorii care au luat parte la meciul din Ghencea. "Sunt bucuros că a fost un public numeros, cald, care ne-a ajutat. Nu speram să ne ajute. Dacă scoatem un rezultat bun la Glasgow, poate meciul retur cu Rangers se va juca cu porţile închise", a spus managerul Unirii.

Mihai Stoica a mai spus că acesta este primul punct pentru care se bucură sincer şi speră ca Unirea să obţină o "extraordinară" calificare în Europa League, de pe locul trei în grupa G. "Glumeam cu băieţii şi le-am spus că am trecut pe locul trei, un loc ce ne pune într-o poziţie bună de calificare în Europa League, ceea ce ar fi extraordinar pentru această formaţie", a mai declarat Mihai Stoica.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoica Unirea Urziceni
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close