Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica se gândeşte la retragere: 18 ani în fotbal sunt suficienţi

Mihai Stoica se gândeşte la retragere: 18 ani în fotbal sunt suficienţi

Mihai Stoica se gândeşte la retragere: 18 ani în fotbal sunt suficienţi
02 Sep 2009   •   13:15

La 44 de ani, Mihai Stoica este printre cei mai buni conducători de club din România. Oficialul Unirii Urziceni este de 18 ani în fotbal şi se poate mândri cu performanţa de a fi singurul preşedinte de club în activitate care a câştigat campionatul cu două echipe diferite: Steaua (2005 şi 2006) şi Unirea Urziceni (2009).

MM Stoica a dezvăluit într-un interviu pentru Adevărul cu 18 ani în funcţia de conducător sunt suficienţi şi nu ştie dacă îşi va mai prelungi contractul cu Unirea Urziceni. "Mă simt bine aici şi îmi doresc să ramân în continuare, deşi cred că 18 ani în meseria asta sunt suficienţi. Voi lua o hotărâre la sfârşitul acestui sezon", a declarat Mihai Stoica.

Secretul muncii sale şi al oricărui preşedinte de club care vrea să aibă succes este pasiunea. "Să fie preocupat doar de fotbal şi să îşi respecte meseria. Să nu se creadă antrenor şi să îşi protejeze jucătorii", a spus MM.

Preşedintele Unirii Urziceni a vorbit şi despre alte planuri de viitor, precum şi de regretele din trecut. El a declarat pentru Adevărul că nu îl interesează funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar o funcţie de preşedinte de club în străinătate este exclusă, pentru că "meseria mea e de uz intern. Doar antrenorii români care au un CV interesant îşi pot găsi angajamente în străinătate".

Mihai Stoica spune că regretă plecarea de la Steaua, unde a atins apogeul carierei "când am ajuns la trei minute de finala Cupei UEFA". De altfel, marea lui satisfacţie este calificarea în semifinalele Cupei UEFA, "o performanţă remarcabilă pe care mi-e greu să cred că o va mai atinge cineva cu o echipă românească".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoica Unirea Urziceni
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close