x close

Mihai Stoica și-a dat demisia de la FCSB! Reacția lui Gigi Becali

07 Aug 2019   •   21:44
Mihai Stoica și-a dat demisia de la FCSB! Reacția lui Gigi Becali

Mihai Stoica a demisionat pentru a doua oară în această vară de la FCSB, iar de data aceasta Gigi Becali nu a mai reușit să îl facă să se răzgândească. Patronul FCSB a anunțat că MM Stoica și-a dat demisia din funcția de director sportiv al lui FCSB, după ce la sfârșitul lunii iulie a mai avut o tentativă în acest sens. 

„MM a plecat! E prietenul meu, dar a plecat! Nu o putem numi demisie, dar mi-a zis că el vrea să se retragă o perioadă. A zis că vrea o perioadă de liniște. Că are nu știu ce probleme cu soacra. Nu mai stă pe bancă. La echipă, ca prieten, poate să vină, poate să facă ce vrea.

Eu i-am zis că o să-l sun peste o lună să-i dau primă de calificare în grupe și a început să râdă. De mâine intră în retragere MM Stoica. Nu se schimbă prietenia noastră. E un moment greu acum. Nu o să vină nimeni pe poziția lui. Am să-i demonstrez că sunt prietenul lui. A mai vrut să plece o dată, dar i-am spus că prietenii nu-și dau demisia, ei se apără. Acum mi-a zis că vrea să plece”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Detalii despre cariera lui MM Stoica la FCSB/Steaua, pe gsp.ro.

Citeşte mai multe despre:

Mihai Stoica Gigi Becali
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati