Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoichiţă le-a făcut iar semn suporterilor să tacă: E normal cât timp am argumente

Mihai Stoichiţă le-a făcut iar semn suporterilor să tacă: E normal cât timp am argumente

Mihai Stoichiţă le-a făcut iar semn suporterilor să tacă: E normal cât timp am argumente
30 Noi 2009   •   13:15

Pe 9 noiembrie, Steaua câştiga pe teren propriu cu 2-0 partida cu Unirea Alba Iulia. Deşi victoria a venit mai mult cu meritul arbitrului de centru decât al elevilor lui, Mihai Stoichiţă a considerat că trei puncte obţinute în faţa unei nou-promovate sunt suficiente să le facă semn contestatarilor să tacă.

O etapă mai târziu, la Ploieşti, cu Astra, Steaua pierde cu 1-2 şi Stoichiţă bagă capul în pământ. E rândul lui să tacă din gură. Duminică, după victoria din prelungiri obţinută cu FC Vaslui, scor 2-1, Stoichiţă spune însă că a avut din nou argumente să îşi continue războiul cu suporterii Stelei.

După golul marcat de Janos Szekely s-a întors către cei din spatele lui şi le-a făcut semn să tacă. "Stau în spatele meu şi mă înjură de la început până la sfârşit, din anumite interese. Nu i-am jignit, doar le-am spus să tacă, pentru că e normal să fac asta atât timp cât am argumente. Şi am argumente", a considerat Stoichiţă, deşi tot el a declarat la conferinţa de presă că este nemulţumit de fundaşii centrali, care s-au avântat în atac pe finalul partidei, când "şi un punct era bun".

Cu alte cuvinte, "argumentul" lui Stoichiţă este că el nu îşi dorea victoria cu orice preţ, dar dacă tot a venit, să profităm de ocazie să dăm în suporteri. "Erau vreo douăzeci de oameni", spune Stoichiţă, însă poate mai mulţi s-au simţit vizaţi. Tehnicianul Stelei vine apoi şi spune că "nu ştiu unde vom ajunge cu atmosfera asta din jurul echipei". O atmosferă inflamată de astfel de gesturi, periodice, venite pe fondul şi unor alte tipuri de argumente, precum: eliminarea din Cupa României sau locul 4 în grupa H a Europa League, fără victorie şi în urma lui Şerif Tiraspol.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoichita Steaua Bucuresti
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close