Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Lucescu a fost operat de urgenţă la inimă (VIDEO)

Mircea Lucescu a fost operat de urgenţă la inimă (VIDEO)

Mircea Lucescu a fost operat de urgenţă la inimă (VIDEO)
Sursa foto: mircea lucescu
16 Iul 2009   •   12:34

Veste foarte îngrijorătoare din Ucraina. Cel mai reputat antrenor român, Mircea Lucescu, a suferit un infarct şi a fost dus de urgenţă de spital, unde a fost operat la inimă. Tehnicianul se întorsese din cantonamentul din Austria cu echipa Şahtior, iar patronul Rinat Ahmetov a fost cel care i-a sărit în ajutor. Informaţia a fost publicată iniţial de sport.ro.
Mircea Lucescu tocmai întorsese din Austria, la Doneţk, atunci când i s-a făcut rău şi a trebuit transportat imediat la spital, unde a fost şi operat. În timpul cantonamentului, "Il Luce" a simţit dureri în zona pieptului, dar nu s-a dus la medic, iar la întoarcerea din Austria acest lucru l-a costat. În acest moment, însă, Lucescu este în stare stabilă.
Patronul echipei Rapid, George Copos, cel care a avut o colaborare cu Lucescu la echipa din Giuleşti, a confirmat faptul că antrenorul a fost operat, şi susţine că a vorbit în joi cu acesta, aflat în convalescenţă după operaţie, şi că a fost încurajat de starea sa.
"Am vorbit cu Mircea Lucescu acum 2 minute şi mi-a spus că se simte bine. În 2 zile va ieşi din spital şi va reveni în iarbă. E un om extrem de puternic. Am auzit în vocea lui ceea ce am auzit întotdeauna, că este un om puternic!", a declarat Copos.
În acest moment, Lucescu este în afara oricărui pericol şi se reface după operaţia suferită. Fiul antrenorului, selecţionerul Răzvan Lucescu, a declarat pentru Mediafax că "Il Luce" este mult mai bine şi nu mai este în pericol:
"Tata se simte bine, nu sunt probleme foarte grave. Inima lui este puternică. A fost o problemă la o arteră. A fost operat şi acum totul este în regulă."

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Sahtior Donetk
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close