Mircea Lucescu despre conducătorii de club: Îi ascult cu orele şi mă crucesc. Mult prea mult. Ajunge!

13 Sep 2009   •   14:53
Mircea Lucescu despre conducătorii de club: Îi ascult cu orele şi mă crucesc. Mult prea mult. Ajunge!
mircea lucescu

După atacurile suferite de Răzvan Lucescu, deşi are doar patru meciuri la naţională şi nicio înfrângere, Mircea Lucescu sare în ajutorul fiului, deşi recunoaşte că relaţiile dintre ei s-au mai răcit. Cu toate acestea, antrenorul lui Şahtior nu ezită să critice unele măsuri ale fiului.
Acesta preciza că este normal ca Răzvan să se declare independent de tatăl său, deoarece are ?propria motivaţie, propria carieră?,iar orice declaraţie ar fi fost interpretată, arăta Mircea Lucescu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
El sublinia că nu are ce sfaturi să îi dea lui Răzvan despre fotbal, deşi arată că meciul cu Austria nu a fost pregătit bine.
Pe de altă parte însă aprecia prestaţia din întâlnirea cu Franţa şi a ţinut să laude câţiva jucători.
?După meciul cu Franţa, băieţii s-au supărat când au văzut declaraţiile din ţară. Scoseseră un rezultat extraordinar. Să nu uităm cu cine au jucat! Gândiţi-vă puţin! A fost criticat Maftei. El şi-a făcut treaba. E un fundaş fără ambiţii ofensive. L-a blocat pe Henry. Pe Henry! În loc să asistăm după Paris la o renaştere, jucătorii s-au simţit rău şi au fost patru zile foarte grele în cantonament. Mara, de pildă. Mie mi-a plăcut cum şi-a jucat rolul tactic. E fost tăvălit de conducătorii din România. Mara e un fotbalist foarte bun, e un fotbalist care va juca în Champions League?.
Marea supărara a lui Mircea Lucescu este pe conducătorii de club din România.
?Nicăieri în lume nu e aşa! Conducătorii de club nu fac legea în opinia publică. E anormal. Nu discut limbajul lor, îl ştiţi cu totul, discut ponderea lor exagerată în dezbaterea despre fotbal?.
Mircea Lucescu se mai arăta deranjat şi de faptul că aceştia ?cumpără jucători străini la preţuri uriaşe, peste cele meritate şi peste cele ale fotbaliştilor români. Ajută ei astfel fotbalul românesc? Eu zic că nu! Îi ascult cu orele la televizor, mă crucesc şi vă spun că e prea mult. Mult prea mult. Ajunge!?, tuna antrenorul.
Antena3.ro

Parteneri
x close