Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Rădulescu: Lăcă, de ce nu-l laşi pe Dayro pe bancă?

Mircea Rădulescu: Lăcă, de ce nu-l laşi pe Dayro pe bancă?

Mircea Rădulescu: Lăcă, de ce nu-l laşi pe Dayro pe bancă?
Sursa foto: Emerich Ienei
19 Feb 2009   •   08:40

Antrenorul Stelei Bucureşti, Marius Lăcătuş, s-a arătat nu de puţine ori nemulţumit de determinarea jucătorilor din atacul echipei sale. Dayro Moreno şi Bogdan Stancu au avut mai multe nereuşite decât realizări de când sunt în Ghencea şi acest lucru nu a trecut neobservat în lumea fotbalului. Directorul Şcolii de Antrenori a FRF, Mircea Rădulescu, îl sfătuieşte pe Lăcătuş să îi lase pe bancă pe toţi jucătorii indolenţi până când aceştia îşi vor recăpăta atitudinea învingătoare.
Noul număr 10 din Ghencea, columbianul Dayro, este unul dintre preferaţii patronului Gigi Becali, care a declarat deseori că intenţionează să îl vândă pe mijlocaşul ofensiv pentru foarte mulţi bani. Moreno, însă, întârzie să impresioneze cu adevărat pe teren şi şi-a creat o imagine de "ratangiu". Foşti stelişti, dar şi alte persoane importante din forbalul românesc spun că un jucător care nu-şi dă interesul nu ar trebui titularizat, anunţă gsp.ro.
"Marius, nu mai sta pe gânduri! Dacă un jucător nu evoluează aşa cum îi ceri, lasă-l pe bancă până îşi va revizui atitudinea! Chiar dacă deranjez prin ceea ce spun, Dayro este mai mult "miuţar" decât fotbalist. De la el se aşteaptă altceva, nu doar fiţe. Nu e treaba mea să fac primul 11 la Steaua, dar cred că Lăcă n-ar trebui să îl titularizeze pe Moreno, măcar o perioadă. Doar aşa îl va face să fie mai responsabil pe teren", a sfătuit fostul selecţioner al echipei naţionale, Mircea Rădulescu.
Rădulescu nu este singurul care susţine că Moreno ar trebui scos din prima formaţie de joc la începutul sezonului. Antrenorul de la Sevilla, Emerich Ienei, crede că Lăcătuş ar trebui să renunţe o perioadă la columbian şi să le dea şanse şi altor jucători, precum Tiago sau Bogdan Stancu.
"Tiago şi Stancu nu sunt la fel de spectaculoşi ca Moreno, dar sunt mult mai eficienţi. Tiago, de exemplu, ştie şi cu mingea şi face foarte bine faza defensivă", a declarat Ienei pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close