Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Rednic, suspendat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină

Mircea Rednic, suspendat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină

Mircea Rednic, suspendat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Sep 2015   •   15:52

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, trimis în tribună de arbitrul Radu Petrescu la meciul de luni cu CFR Cluj, a primit din partea Comisiei de Disciplină a FRF o sancţiune cu suspendare de două jocuri şi o penalitate sportivă de 320 de lei, informează site-ul oficial al LPF.
   
În cadrul aceleiaşi şedinţe a Comisiei de disciplină a FRF de vineri, mijlocaşul dinamovist Cosmin Matei, eliminat în aceeaşi partidă pentru că a scuipat înspre un adversar, a fost sancţionat cu suspendare pentru trei jocuri şi a primit o penalitate sportivă de 7.000 de lei.
   
Formaţia Dinamo a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi trei jucători, Feussi, Steliano Filip şi Cosmin Matei.
  
Feussi şi Matei au fost eliminaţi după ce au primit câte două cartonaşe galbene, în timp ce Matei a fost eliminat direct pentru că a scuipat înspre un adversar. Rednic a fost trimis în tribună de arbitrul Radu Petrescu pentru proteste.

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic FC Dinamo fotbal
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close