Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: Comitetul Executiv al FRF nu are atribuţii în procesul de licenţiere

Mircea Sandu: Comitetul Executiv al FRF nu are atribuţii în procesul de licenţiere

Mircea Sandu: Comitetul Executiv al FRF nu are atribuţii în procesul de licenţiere
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Iun 2011   •   18:48

După ce Comitetul Executiv al FRF a votat în şedinţa de astăzi ca Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor să evolueze în viitorul sezon al Ligii I, deşi nu au primit licenţa, Mircea Sandu a intervenit şi a întors decizia, cluburile în cauză urmând să se adreseze la TAS în acest caz.

 
Greşeala a fost îndreptată, am intervenit după ce am fost informat. Mi-am făcut datoria faţă de Comitetul Executiv şi am anunţat că nu avem atribuţii în procesul de licenţiere. Nu o să mă dau niciodată pe mâna vreunui membru şi nu o să pun pe cineva să voteze într-o direcţie sau alta”, a explicat Sandu într-o intervenţie telefonică la GSP TV.
 
Preşedintele FRF a mai spus că Dumitru Dragomir a fost bine intenţionat în această problemă, însă a acţionat greşit, decizia finală fiind aşteptată din partea celor de la TAS.
 
Mitică, săracul, vrea să ajute, dar trebuie să ajuţi cu legea-n mână. E bine că am îndreptat o greşeală care era să fie comisă. Echipele se pot adresa la TAS fără nicio problemă, asta este prevăzut în statutul FIFA”, a conchis şeful federaţiei.

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close