Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu îi dă timp lui Răzvan Lucescu, oamenii din fotbal îl critică

Mircea Sandu îi dă timp lui Răzvan Lucescu, oamenii din fotbal îl critică

Mircea Sandu îi dă timp lui Răzvan Lucescu, oamenii din fotbal îl critică
Sursa foto: mircea sandu
06 Sep 2009   •   23:11

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, duminică, la sosirea delegaţiei României pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", că selecţionerul Răzvan Lucescu are timp pentru a rezolva problemele până la debutul preliminariilor Campionatului European, scrie Mediafax.
"Este al treilea meci al lui Răzvan şi ce am remarcat până acum în mod deosebit este efortul foarte mare la care sunt dispuşi jucătorii. Până în toamna anului viitor, când vor începe preliminariile pentru Campionatul European, Răzvan are timp să rezolve toate celelalte probleme", a spus Sandu.

Pe de altă parte, patronul Craiovei, Adrian Mititelu, arăta că ?nu a văzut niciodată o echipă a României să fie atât de departe de cea a adversarului. Puteam să batem şi cu 3-1, dar am fost departe de francezi?. El crede că în caz că era Piţurcă antrenor al naţionalei, s-ar fi cerut arestarea lui. În plus este de părere că ?nu o să fim niciodată la Campionatul European din 2012 cu o asemenea echipă. La echipa naţională, e vorba de interesul naţional.
Selecţionerul pune în aplicare strategia, nu o şi decide. Vreau ca cei din conducerea fotbalului românesc să îşi asume responsabilitatea pentru o eventuală necalificare la turneul final. Nu-i dau prea multe şanse de reuşită lui Răzvan Lucescu. Daca nu băgăm acum tineri, când nu mai există nici o presiune, când îi băgăm?",se întreba Adrian Mititelu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu Adrian Mititelu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close