Antena 3 CNN Sport Fotbal intern MM Stoica atacă arbitrajul de la Supercupă şi ameninţă cu retragerea

MM Stoica atacă arbitrajul de la Supercupă şi ameninţă cu retragerea

MM Stoica atacă arbitrajul de la Supercupă şi ameninţă cu retragerea
19 Iul 2010   •   10:22

CFR Cluj a câştigat duminică Supercupa României în faţa Unirii Urziceni, iar arbitrajul lui Marius Avram a atras criticile lui Mihai Stoica, managerul general al grupării ialomiţene ameninţând chiar cu retragerea dintr-un "fotbal unde nu se mai regăseşte".

"Băiatul şefului arbitrilor a decis rezultatul din aceasta seară. Niciodată nu a fost aşa, s-a văzut că a vrut să încline balanţa. O să vin cu toate fazele. Noi am câştigat pe merit titlul. CFR l-a câştigat cum l-a câştigat. O să vin cu faze, să explice acel jucător bulgar de la Craiova ce a făcut sau jucătorii de la Alba Iulia. Să spună jucătorii împrumutaţi de CFR la Internaţional Curtea de Argeş ce s-a întâmplat. Asta e CFR!", a spus Stoica.

Managerul Unirii avertizează că echipa ardeleană va plăti în Liga Campionilor faptul că a ajuns în grupe datorită arbitrilor. "Încerc să fiu cât mai fair-play, mai ales după partide cu asemenea expunere. Dar ce s-a întâmplat nu e întâmplare. CFR o să plătească în Liga Campionilor ce s-a întâmplat aici. Sunt curios dacă CFR o să faca opt puncte ca noi în Ligă. Le urez succes", a menţionat MM Stoica.

Oficialul Unirii Urziceni a precizat că nu se mai regăşeste în fotbalul de acum: "Mi-a ajuns. E foarte posibil să părăsesc acest fotbal. Nu mă mai regăsesc aici. Eu vreau fotbal, nu să fiu păcălit de arbitru. Şi cine e arbitru? Avram. Incredibil. Este îngrozitor pentru noi".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoica Unirea Urziceni
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close