Antena 3 CNN Sport Fotbal intern MM Stoica: Mai bine locuiesc într-o cutie de carton, decât să am nenorocirea să lucrez alături de Becali

MM Stoica: Mai bine locuiesc într-o cutie de carton, decât să am nenorocirea să lucrez alături de Becali

MM Stoica: Mai bine locuiesc într-o cutie de carton, decât să am nenorocirea să lucrez alături de Becali
08 Dec 2009   •   13:31

După ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că Mihai Stoica este capul de afiş pe lista de cadouri dorite de Gigi Becali în pauza de iarnă, managerul Unirii Urziceni a respins vehement orice viitoare colaborare cu latifundiarul din Pipera.

Fost manager general în Ghencea în perioada 2002-2007, Mihai Stoica a declarat la GSpTV că mai bine locuieşte într-o cutie de carton decât să mai lucreze cu Gigi Becali. "Cu Becali nu o să mai lucrez niciodată, la nici o echipă. Eu nu mă reîntorc la Steaua atâta vreme cât e el acolo. Dacă aş avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aş alege fără să ezit prima variantă. Niciodată, nici măcar n-o să mai calc prin Ghencea, doar dacă ne va obliga UEFA să mai jucăm acolo meciurile", a spus Mihai Stoica.

O altă echipă care îl doreşte pe Mihai Stoica este FC Vaslui, care l-a mai ofertat pe manager şi în 2007, după despărţirea de Steaua. Adrian Porumboiu se pare că i-a făcut acum o propunere de nerefuzat lui Mihai Stoica: ?Indiferent ce îţi oferă Becali, eu îţi voi da dublu".

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close