Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu îi reaminteşte lui Cristi Tănase care dintre ei a marcat 200 de goluri în carieră

Mutu îi reaminteşte lui Cristi Tănase care dintre ei a marcat 200 de goluri în carieră

Mutu îi reaminteşte lui Cristi Tănase care dintre ei a marcat 200 de goluri în carieră
Sursa foto: Cristi Tanase
02 Apr 2009   •   14:09

Cristi Tănase, jucătorul lui FC Argeş, nu a dus lipsă de laude după meciul de miercuri seară cu Austria, pierdut de România cu 1-2. Tănase a marcat unicul gol al nostru şi a fost cel mai activ şi mai eficient jucător de pe teren. Pe Mutu, absent la Klagenfurt, l-a deranjat comparaţiile care s-au făcut după meci între el şi tânărul de 22 de ani, transmiţându-i că doar adevăratul Mutu a marcat 200 de goluri.
Felul în care Cristi Tănase a onorat tricoul cu numărul 10, pe care l-a purtat miercuri, şi comparaţia cu Adrian Mutu l-a făcut pe "Briliant" să aibă o reacţie care trădează o urmă de nelinişte:
"Tănase a fost unul dintre cei mai buni jucători astăzi. Totuşi, el a fost făcut deja noul Mutu, dar diferenţa dintre Cristi şi adevăratul Mutu este de vreo 200 de goluri", a declarat fotbalistul de 30 de ani după ce a urmărit din tribună meciul de la Klagenfurt, pentru GspTV.
Într-adevăr, Tănase nu are 200 de goluri pentru echipa naţională, dar trebuie remarcat faptul că amândoi jucătorii s-au afirmat la FC Argeş, şi rămâne de văzut asemănările vor continua şi din acest moment.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Cristi Tanase
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close