Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu: Îmi gestionez timpul liber respectând regulile impuse de munca mea

Mutu: Îmi gestionez timpul liber respectând regulile impuse de munca mea

Mutu: Îmi gestionez timpul liber respectând regulile impuse de munca mea
13 Oct 2009   •   16:42

Internaţionalul român Adrian Mutu a răspuns, parţial, atacurilor din presa românească la care a fost supus în ultimele zile, precizând că selecţionerul Răzvan Lucescu nu i-a transmis că nu se va mai baza pe serviciile lui în următoarele preliminarii.

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Fiorentinei, atacantul român a explicat că Victor Becali, impresarul lui, l-a contactat pe Răzvan Lucescu, "din partea căruia a primit asigurări că declaraţiile sale au fost prost interpretate".

"Seara despre care se spune că aş fi pierdut-o înainte de meci (n.r. cu Adrian Cristea) a fost cea de marţi spre miercuri, cu 5 zile înaintea jocului cu Serbia. Era o zi liberă dată de către stafful tehnic al echipei naţionale. Îmi gestionez timpul liber respectând regulile impuse de munca mea şi nu văd a fi corectă atitudinea pe care au avut-o unii vis-a-vis de profesionalismul meu", mai spune Mutu.

Recent a pornit însă un alt scandal, cu Mutu în centrul atenţiei, pe care atacantul nu a dorit să îl mai comenteze. Potrivit Gazetei Sporturilor, Mutu a părăsit cantonamentul echipei naţionale imediat după partida de la Belgrad, scor 0-5 cu Serbia, fără să anunţe pe nimeni din conducerea FRF sau din staful primei reprezentative, şi a plecat la Novi Sad, unde a participat la o petrecere. "Nu doresc să spun nimic acum. Peste câteva zile... Acum vreau doar să stau liniştit", a declarat Mutu pentru www.sport.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Razvan Lucescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close