Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu împlineşte 30 de ani

Mutu împlineşte 30 de ani

Mutu împlineşte 30 de ani
08 Ian 2009   •   11:28

Numărul 10 al echipei naţionale a României, Adrian Mutu, a împlinit, joi, vârsta de 30 de ani. Astfel, deja, o parte însemnată din liderii actualei generaţii a echipei de fotbal a României a depăşit vârsta de 30 de ani, Contra, Lobonţ şi Mutu nemaiputând fi consideraţi jucători tineri.
Cel supranumit "Briliantul", ales cel mai bun jucător român în 2008, a declarat pentru Gazzetta dello Sport: " Nu sunt foarte mulţumit că îmbătrânesc." întrebat ce cadou ar dori pentru ziua sa, Mutu a răspuns că principalul cadou este familia sa, dar, de asemenea, că vrea să îşi îmbunătăţească jocul şi să câştige un trofeu cu Fiorentina.
"Vrem să rămânem în Liga Campionilor şi anul viitor, dar va fi mai greu decât în anii precedenţi. Dar dacă vom reuşi să facem asta, înseamnă că vom fi făcut un salt calitativ şi vom fi bătut mari echipe."
Adrian Mutu are 30 de goluri înscrise pentru "tricolori", şi îi sunt de ajuns încă 6 goluri pentru a deveni cel mai prolific jucător din istoria echipei naţionale a României.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close