Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu, într-un moment de sinceritate, vorbește despre pariurile din fotbal: Am avut multe vicii

Mutu, într-un moment de sinceritate, vorbește despre pariurile din fotbal: Am avut multe vicii

Mutu, într-un moment de sinceritate, vorbește despre pariurile din fotbal: Am avut multe vicii
Sursa foto: Foto: Instagram AMutu
03 Mar 2016   •   13:02

Adrian Mutu, fotbalistul formaţiei ASA Târgu Mureş, a declarat, joi, la Casa Fotbalului, că a avut multe vicii, dar nu şi pe cel al jocurilor de noroc, precizând că nu a jucat niciodată la pariuri sau la cazinou.

''Sincer, nu am pariat niciodată, nici nu ştiu să pariez. Am auzit de pariuri, normal, toată lumea vorbeşte, dar eu nu am făcut asta. Am avut multe vicii, dar să joc la cazinouri, la pariuri, nu, nu a fost printre ele'', a spus Mutu, prezent, joi, la cursurile Şcolii Federale de Antrenori, citat de Agerpres.ro.

Atacantul regretă sancţiunea primită de antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, pentru e a pariat pe meciurile din Liga I, dar afirmă că acesta va avea puterea să treacă peste această perioadă. ''Îmi pare rău pentru Şumi, pentru că se afla într-un moment bun al carierei. Dar asta e, a pariat, trebuie să îşi asume responsabilitatea şi să meargă mai departe'', a spus Mutu.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a fost sancţionat, luni, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de şase luni şi 100.000 de lei penalitate sportivă, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Marius Sumudica
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close