Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Naţionala under 19 a ratat calificarea la Euro. A primit gol în prelungirile partidei cu Ucraina

Naţionala under 19 a ratat calificarea la Euro. A primit gol în prelungirile partidei cu Ucraina

Naţionala under 19 a ratat calificarea la Euro. A primit gol în prelungirile partidei cu Ucraina
Sursa foto: Foto: FRF
27 Mar 2018   •   21:04

Selecţionata României a ratat lamentabil calificarea la Campionatul European de fotbal Under-19 din 2018, marţi seara, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, după ce a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 2-1 (0-0) în ultimul meci din Grupa a 4-a a turului de elită.

Tricolorii antrenaţi de Adrian Boingiu aveau nevoie de un egal pentru a ajunge la turneul final, dar au scăpat printre degete calificarea, primind gol în prelungiri. Olimpiu Moruţan a reuşit să deschidă scorul 77, dar şi-a scos tricoul pentru a sărbători reuşita şi a primit al doilea cartonaş galben lăsându-şi echipa în inferioritate numerică.

România nu a făcut altceva în continuare decât să se apere şi să tragă de timp, iar Ucraina a restabilit egalitatea prin fundaşul Aleksandr Safronov (84), care a sancţionat o ieşire hazardată a portarului Andrei Vlad. Oaspeţii au înscris golul victoriei în min. 90+2, prin Valeri Bondar, care a înscris simplu la o fază în care apărarea echipei României a fost surprinsă.

România, care învinsese Serbia cu 4-0 şi Suedia cu 2-1, a terminat meciul în nouă jucători, Robert Neciu fiind eliminat şi el pentru al doilea cartonaş galben (90+5).

România a evoluat în formula: Daniel Vlad - Denis Haruţ, Vladimir Screciu, Marco Dulca, Robert Neciu - Tudor Băluţă, Rareş Ştefan Lazăr (George Cristian Merloi, 88) - Olimpiu Moruţan, Vlad Dragomir (căpitan), Alexandru Măţan (Claudiu Micovschi, 63) - Andrei Sîntean (Robert Moldoveanu, 72).

În celălalt meci al grupei, Serbia a învins Suedia cu 3-2, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea.

Ucraina a ocupat primul loc în clasamentul final, cu 7 puncte, urmată de România, 6 puncte, Serbia, 3 puncte, Suedia, 1 punct.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close