Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Neşu şi-a mişcat şi piciorul drept. Ogăraru: „Este optimist”

Neşu şi-a mişcat şi piciorul drept. Ogăraru: „Este optimist”

Neşu şi-a mişcat şi piciorul drept. Ogăraru: „Este optimist”
05 Iun 2011   •   11:45

Starea lui Mihăiţă Neşu se ameliorează în fiecare zi. După ce vineri jucătorul lui FC Utrecht a reuşit să-şi mişte mâna dreaptă, pentru prima oară de la teribilul accident pe care l-a suferit, sâmbătă a început să mişte şi piciorul drept.

 
Mai mult decât atât, Neşu a vorbit la telefon cu bunul său prieten şi fost coechipier la Steaua, George Ogăraru.
 
Mihai se simte din ce în ce mai bine. Am vorbit cu el aseară, semnele sunt din ce în ce mai bune. Am izbucnit în plâns când am văzut că mă sună aseară. E optimist şi mai simte din când în când câte un nerv mişcându-se. Este un pas foarte mare că simte, ne dă speranţe în primul rând lui, şi apoi nouă”, a spus Ogăraru la Radio GSP.
 
Neşu s-a arătat impresionat de reacţiile din România, care l-au ajutat foarte mult în perioada dificilă prin care trece. „Mihai a crezut şi a luptat până la capăt că se va face bine şi rugăciunile lui au fost ascultate. Mi-a spus că era impresionat pentru tot ce se întâmplă în România, era emoţionat de toate mesajele pe care le-a primit din ţară, despre mesajele primite de la jucători, de la Săpunaru şi de la restul jucătorilor”, a explicat fundaşul lui FC Sion.

×
Subiecte în articol: Mihaita Nesu FC Utrecht
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close