Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nicolae Dică a luat marea decizie. Ce se întâmplă la FCSB

Nicolae Dică a luat marea decizie. Ce se întâmplă la FCSB

Nicolae Dică a luat marea decizie. Ce se întâmplă la FCSB
26 Oct 2018   •   14:37

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a decis să rămână în continuare în funcţie, deşi sunt mulţi tehnicieni care încearcă să discute cu finanţatorul Gigi Becali pentru a-i lua locul. 

"Am vorbit cu patronul. S-au făcut multe speculaţii după ce am declarat eu la finalul meciului de la Craiova (n.r. - că ar obţine rezultate mai bune dacă ar avea mai multă libertate din partea lui Gigi Becali). Foarte multă lume a spus că trebuia să plec. În discuţia cu patronul am spus că am motivele mele pentru care rămân. Pentru că eu sunt cel care decid cine intră pe teren, cine va fi schimbat la jocul cu Voluntari de mâine seară. Am decis să rămân pentru că nu sunt omul care să renunţ uşor. Acum, când e un moment mai dificil, vreau să fiu alături de aceşti jucători şi îmi doresc să ajungem din nou pe locul 1. Am rămas şi pentru cei antrenori care îl mai sună pe Luţu să vină aici, care îl mai invită pe patron la o cafea. Mă ambiţionează aceşti antrenori... Stau mulţi la cotitură pentru că acesta e un club mare şi oricine îşi doreşte să antreneze aici. Obiectivul meu e să duc echipa pe primul loc. Asta îmi doresc şi sper să şi reuşesc, apoi voi vedea", a spus antrenorul. 

Întrebat dacă rămâne în funcţie indiferent de rezultatul partidei cu FC Voluntari de sâmbătă, Dică a răspuns: "Îmi doresc ca mâine seară să câştigăm, cei de la CFR Cluj să se încurce şi să urcăm pe primul loc". 

Nicolae Dică susţine că Gigi Becali critică jucătorii şi antrenorii de foarte mult timp, dar a recunoscut că acesta este cel mai dificil moment de când a preluat formaţia FCSB. "Dânsul nu face acest lucru de o lună-două, face de ani de zile acest lucru. Eu am avut unele discuţii cu patronul, dar nu vreau să le divulg. De când am venit aici e momentul cel mai dificil. Era uşor să renunţ, era simplu... dar eu sunt om puternic căruia îi place ceea ce face, sunt un om care pune pasiune. Şi cred că pot să duc echipa din nou pe primul loc", a afirmat el. 

"E bine că totul se răsfrânge asupra mea şi că jucătorii sunt lăsaţi în pace. E important ca ei să intre pe teren şi să dea totul pentru echipă. Iar ce se întâmplă cu mine... nu ştiu, mi pare că am omorât pe cineva şi trebuie să fiu decapitat. Cam aşa se vorbeşte în acest moment. Dar nu e nicio problemă", a adăugat Nicolae Dică.. 

După partida Universitatea Craiova - FCSB (scor 2-1), antrenorul Nicolae Dică a declarat că ar putea obţine rezultate mai bune dacă ar avea libertate mai mare, făcând referire la intruziunile finanţatorului Gigi Becali în alcătuirea echipei şi schimbările de jucători din timpul meciurilor. Ulterior, Becali a recunoscut la postul Digi Sport că dictează schimbările de jucători şi că se implică în alcătuirea primului unsprezece. 

Echipa de fotbal FCSB a înregistrat două înfrângeri consecutive în Liga I, 0-1 pe teren propriu cu Concordia Chiajna şi 1-2 în deplasare cu Universitatea Craiova, şi a coborât pe locul doi în clasamentul Ligii I, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close