Nicolae Mitea, scuipat şi luat la palme de fanii lui Dinamo

31 Oct 2008   •   11:57
Nicolae Mitea, scuipat şi luat la palme de fanii lui Dinamo

Viaţa extrasportivă i-a adus mijlocaşului Nicolae Mitea nu numai o ?retrogradare? la echipa a doua a clubului Dinamo, ci şi un conflict cu suporterii acestei formaţii. Conform Gazetei Sporturilor, jucătorul de 23 de ani a fost reperat de fanii de la Peluza Sud în zona caselor de bilete din Şos. Ştefan cel Mare, miercuri, când se întorcea de la meciul pe care Dinamo II l-a susţinut la Buftea (victorie cu 2-1) şi unde a marcat în minutul 33.
Fanii i-au reproşat că nu mai joacă nimic şi că a ajuns ?o epavă?. ?Tot timpul eşti numai prin cluburi, pe la Bamboo?, i-au strigat aceştia, înainte de a-l înjura. Mitea le-a răspuns şi el în aceeaşi manieră, înjurând, dar asta nu a făcut decât să îi enerveze pe ultraşi, care s-au îndreptat ameninţător spre mijlocaş şi i-au aplicat o corecţie fizică. ?I-au dat trei palme, câteva flegme, au urmat îmbrânceli, apoi a intervenit bodyguardul său personal, care a scos pistolul pentru a-i potoli pe suporteri?, susţin martorii, citaţi de Gazeta Sporturilor.
De partea cealaltă, Mitea recunoaşte că a existat o altercaţie cu fanii de la Peluza de Sud, însă doar verbală. ?Suporterii m-au înjurat, i-am înjurat şi eu pe ei, dar totul s-a oprit aici. Nu a existat nici un contact fizic?, a declarat mijlocaşul.
Antena3.ro

x close