Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nicolae Mitea, scuipat şi luat la palme de fanii lui Dinamo

Nicolae Mitea, scuipat şi luat la palme de fanii lui Dinamo

Nicolae Mitea, scuipat şi luat la palme de fanii lui Dinamo
31 Oct 2008   •   11:57

Viaţa extrasportivă i-a adus mijlocaşului Nicolae Mitea nu numai o ?retrogradare? la echipa a doua a clubului Dinamo, ci şi un conflict cu suporterii acestei formaţii. Conform Gazetei Sporturilor, jucătorul de 23 de ani a fost reperat de fanii de la Peluza Sud în zona caselor de bilete din Şos. Ştefan cel Mare, miercuri, când se întorcea de la meciul pe care Dinamo II l-a susţinut la Buftea (victorie cu 2-1) şi unde a marcat în minutul 33.
Fanii i-au reproşat că nu mai joacă nimic şi că a ajuns ?o epavă?. ?Tot timpul eşti numai prin cluburi, pe la Bamboo?, i-au strigat aceştia, înainte de a-l înjura. Mitea le-a răspuns şi el în aceeaşi manieră, înjurând, dar asta nu a făcut decât să îi enerveze pe ultraşi, care s-au îndreptat ameninţător spre mijlocaş şi i-au aplicat o corecţie fizică. ?I-au dat trei palme, câteva flegme, au urmat îmbrânceli, apoi a intervenit bodyguardul său personal, care a scos pistolul pentru a-i potoli pe suporteri?, susţin martorii, citaţi de Gazeta Sporturilor.
De partea cealaltă, Mitea recunoaşte că a existat o altercaţie cu fanii de la Peluza de Sud, însă doar verbală. ?Suporterii m-au înjurat, i-am înjurat şi eu pe ei, dar totul s-a oprit aici. Nu a existat nici un contact fizic?, a declarat mijlocaşul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close