Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nicoliţă: Mergeam cu stomacul gol la antrenament când eram copil, dar acum îmi pot ajuta familia

Nicoliţă: Mergeam cu stomacul gol la antrenament când eram copil, dar acum îmi pot ajuta familia

Nicoliţă: Mergeam cu stomacul gol la antrenament când eram copil, dar acum îmi pot ajuta familia
Sursa foto: Banel Nicolita
10 Mar 2009   •   14:01

Mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă, a povestit într-un articol dat pentru revista FCSB cum şi-a petrecut junioratul în condiţii din cele mai grele. Un "băiat modest din Făurei", aşa cum spune chiar el, actualul jucător al Stelei şi-a urmat visul chiar dacă acest lucru însemna uneori să se antreneze fără să fi mâncat ceva, din cauză sărăciei familiei.
Chiar dacă a trecut prin multe greutăţi atunci când era copil, micul Bănel a ajuns cunoscutul Nicoliţă de la Steaua şi de la echipa naţională a României, dovadă că succesul îşi întoarce faţa câteodată chiar şi către cei mai nefericiţi.
"Erau zile în care nu aveam ce mânca şi mă duceam la antrenament cu stomacul gol, deoarece nu puteam întârzia sau lipsi. Viaţa m-a călit şi m-a făcut să devin un om bun. Făceam câte trei antrenamente pe zi, eram hrănit prost şi îmi era foarte greu. Când am ajuns în situaţia de a face o casă pentru familia mea, am considerat că este cea mai mare bucurie şi realizare a mea. Faptul că am putut să-mi ajut familia a însemnat enorm pentru mine. Le mulţumesc pentru tot ce au făcut pentru mine atunci când nimeni nu îmi dădea şanse. Cu timpul, le-am demonstrat că nu m-au schimbat banii şi faima. Am încercat să fiu mereu acel băiat modest din Făurei, care-şi respectă familia, prietenii şi pe toţi oamenii care mă tratează la fel şi sunt alături de mine", a spus Bănel Nicoliţă, conform FCSB.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Banel Nicolita FC Steaua
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close