Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ofertă pentru brazilianul lui Farul. Gerlem este curtat de Dinamo

Ofertă pentru brazilianul lui Farul. Gerlem este curtat de Dinamo

Ofertă pentru brazilianul lui Farul. Gerlem este curtat de Dinamo
10 Dec 2008   •   17:29

FC Farul ar putea da lovitura pe plan financiar în această iarnă, după ce oficialii liderului Ligii I, Dinamo Bucureşti, au confirmat interesul pentru brazilianul Willian Gerlem. Atacantul sud-american este dorit de Mircea Rednic, chiar dacă în "Groapă" a revenit şi Claudiu Niculescu, iar cele două cluburi au discutat deja pentru un preţ în jurul sumei de 500.000 de euro, informează Telegraf Constanţa.
Sosirea lui Gerlem în Ştefan cel Mare depinde totuşi de plecările din tabăra dinamovistă, ?cîinii roşii? încercând să scape de un alt brazilian, Thiago, care nu a dat randament. Vânzarea jucătorului în vârstă de 25 de ani ar aduce un profit important pentru ?rechini?, în condiţiile în care pentru transferul său de la Estoril Praia, în urmă cu un an şi jumătate, s-au plătit doar 100.000 de euro.
Antrenorul Ion Marin a declarat pentru Telegraf că nu a sosit nicio ofertă scrisă din partea liderului. ?Până în acest moment, nu am primit nicio ofertă scrisă din partea vreunui club pentru jucătorii Farului. Tot ce avem sunt vorbe, adică telefoane şi declaraţii prin presă, şi nu putem începe negocieri pentru vreun transfer în aceste condiţii?, a spus Marin.
Chiar dacă a jucat puţin în turul Ligii I, Gerlem şi-a trecut în cont două goluri, cel cu FC Vaslui, din etapa a 4-a a Ligii I, aducând trei puncte importante Farului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Farul Constanta Dinamo Bucuresti
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close