Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oferte pentru ?Fălcos?. Andone, curtat de Al Ittifaq şi un club din Rusia

Oferte pentru ?Fălcos?. Andone, curtat de Al Ittifaq şi un club din Rusia

Oferte pentru ?Fălcos?. Andone, curtat de Al Ittifaq şi un club din Rusia
08 Dec 2008   •   18:35

Din cauza regulamentului Ligii I, care prevede că un tehnician nu poate antrena două echipe în acelaşi sezon, Ioan Andone a fost determinat să ia în considerare ofertele primite de la cluburile din străinătate. Aşa se facă că, în prag de sărbători, ?Fălcosul? analizează ofertele primite de la gruparea Al Ittifaq din Arabia Saudită şi de la un club din Rusia.
?O să le dau un răspuns celor din Arabia Saudită la începutul săptămânii viitoare. Mai aştept puţin, pentru că mai este şi oferta clubului din Rusia. Campionatul Rusiei este clar mai puternic şi e tentant. Nu pot să dau numele echipei, pot să spun doar că e vorba de un contract pe un an, lucru care este important pentru mine. Eu le-am transmis ce vreau, acum a rămas ca ei să mă contacteze şi să-mi spună dacă sunt de acord sau nu?, a declarat Andone pentru Mediafax.
Fostul tehnician al echipei CFR Cluj, demis la 30 august după un 0-0 pe teren propriu cu Poli Iaşi, susţine că oficialii grupării Al Ittifaq i-au propus un contract valabil şase luni, dar că aceştia trebuie să îndeplinească şi celor cinci oameni din staff-ul tehnic cerinţele financiare. Andone a adăugat că a primit referinţe bune despre Al Ittifaq de la Cosmin Olăroiu, cel care antrenează în Arabia Saudită formaţia Al Hilal. ?Mi-a zis că este o echipă bună, care se bate acolo sus în clasament?, a precizat Andone.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Andone CFR Cluj Arabia Saudita
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close