Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial: Andone şi-a rezliliat contractul cu ŢSKA Sofia

Oficial: Andone şi-a rezliliat contractul cu ŢSKA Sofia

Oficial: Andone şi-a rezliliat contractul cu ŢSKA Sofia
30 Mar 2010   •   16:10

Antrenorul român Ioan Andone şi-a reziliat contractul cu echipa de fotbal ŢSKA Sofia din motive personale legate de familie, deşi în urmă cu o zi declarase că doreşte să îşi ducă la bun sfârşit angajamentul.

"Ne-am văzut cu domnul Andone în urmă cu jumătate de oră. I-am achitat banii din salarii pe care îi datoram. Am vorbit, am stabilit toate detaliile în mod amical, i-am dorit succes şi ne-am despărţit ca prieteni", a declarat Venţislav Jivkov, director executiv al clubului.

După plecarea lui Andone, formaţia va fi antrenată de adjuncţii săi - Adalbert Zafirov şi Milen Radukanov. Jucătorii români ai lui ŢSKA, Florentin Petre şi Daniel Pancu, au confirmat că rămân la echipă, a mai spus Jivkov.

Marţi dimineaţă, în presa bulgară au apărut informaţii contradictorii. O sursă din administraţia echipei sofiote a confirmat luni seara pentru Agerpres că Ioan Andone pleacă de la ŢSKA, însă agenţiile bulgare de presă au preluat marţi dimineaţă un interviu al lui Andone din presă română, în care tehnicianul spunea că rămâne la ŢSKA. Interviul tradus în bulgară a uitat să menţioneze însă că de fapt a fost realizat luni la prânz şi că nu conţinea astfel cea mai actuală informaţie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Andone
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close