Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial! Primul transfer al lui Bergodi: Pepe Moreno revine în Ghencea, sub formă de împrumut

Oficial! Primul transfer al lui Bergodi: Pepe Moreno revine în Ghencea, sub formă de împrumut

Oficial! Primul transfer al lui Bergodi: Pepe Moreno revine în Ghencea, sub formă de împrumut
18 Iun 2009   •   16:51

La mai puţin de o săptămână de când a fost instalat antrenor la Steaua, Cristiano Bergodi a realizat şi primul transfer important al verii. Nu se ştie exact cât de mult şi l-a dorit italianul pe Pepe Moreno, însă Gazeta Sporturilor îl citează pe Gigi Becali care a zis la finalul campionatului că are nevoie de un atacant. ?Vedeţi ce mai e cu Pepe Moreno. A fost o greşeală că i-am dat drumul atunci?, ar fi spus Becali.

Atacantul de 28 de ani, care a mai jucat în Ghencea în returul sezonului trecut, s-a arătat încântat de ideea de a reveni în România şi va fi prezent la reuniunea lotului stelist, de luni seară.

FC Steaua a anunţat, joi, că l-a împrumutat pe atacantul columbian pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare definitivă la finalul acestuia, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Pepe Moreno, care a mai evoluat pentru Steaua în returul sezonului 2007/2008 al Ligii I, când a reuşit să marcheze cinci goluri, a fost împrumutat de la formaţia argentiniană Independiente de Avellaneda.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close