Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficialii dinamovişti îl pun la zid pe Dolha, după 4-4 la Urziceni: Un gunoi, vai de mama lui

Oficialii dinamovişti îl pun la zid pe Dolha, după 4-4 la Urziceni: Un gunoi, vai de mama lui

Oficialii dinamovişti îl pun la zid pe Dolha, după 4-4 la Urziceni: Un gunoi, vai de mama lui
29 Mar 2010   •   01:56


Portarul echipei Dinamo Bucureşti, Emilian Dolha, a fost scos ţap ispăşitor pentru cele două puncte pierdute în derby-ul cu Unirea Urziceni. La scorul de 4-2 pentru Dinamo, Dolha a scăpat o minge şi apoi l-a faultat în careu pe Bilaşco, provocând un penalty şi accidentându-se. Criticat şi după derby-ul de la CFR Cluj, când a scăpat balonul din mână şi a permis gazdelor să egaleze, Dolha a fost pus la zid de oficialii dinamovişti.

"Două puncte am pierdut la Cluj, iar acum am făcut egal, deşi am dat patru goluri în deplasare. E păcat de munca celorlaţi. Eu am zis că Dolha nu trebuie să mai joace, dar nu fac eu echipa", a declarat Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui FC Dinamo.

"Nici nu ştiu ce să mai spun, când dai patru goluri în deplasare, să ai jocul la discreţie, când nu te deranjează nimeni. Este a doua oară când luăm gol în final, după ce s-a întâmplat la Cluj. Îmi felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă", a declarat şi antrenorul Cornel Ţălnar, criticându-l astfel şi pe Curcă, înlocuitorul lui Dolha.

Vasile Turcu a fost însă cel mai dur cu Dolha, anunţând că dacă Dinamo pierde campionatul el este vinovat. "Ne-a mâncat campionatul. Ai 4-2, ieşi ca un gunoi, de nu ştii, vai de mama lui. Le-a mâncat munca la copiii ăia. Dacă pierdem campionatul, l-am pierdut pe mâna lui. Despre arbitraj nu am ce să spun, Dolha i-a bagat în joc pe cei de la Urziceni, ne-a omorât. Nu înţeleg cum se mai prezintă în faţa colegilor lui", a spus Turcu.

Conform Gazetei Sporturilor, Dolha şi-a cerut scuze colegilor la vestiar şi a anunţat că va pleca la vară din Ştefan cel Mare.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close