Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul Galaţi- Gloria Buzăzu 1-2. Prima victorie din campionat pentru buzoieni!

Oţelul Galaţi- Gloria Buzăzu 1-2. Prima victorie din campionat pentru buzoieni!

Oţelul Galaţi- Gloria Buzăzu 1-2. Prima victorie din campionat pentru buzoieni!
14 Mar 2009   •   17:01

Oţelul Galaţi părea a avea un meci lejer cu Gloria Buzău. Gălăţenii puteau număra problemele doar la capitolul financiar. Primele două partide le-au adus succese, iar buzoienii veneau după un campionat în care nu au înregistrat nici o victorie, fiind pe ultimul loc în clasament.
Cu toate acestea şi-au restructurat echipa şi păreau a arăta o altă formă. Ce avea să fie confirmată.

Antreorul gălăţenilor recunoştea înaintea meciului că echipa sa ar trebui să fie atentă în faţa unei formaţii care nu are nimic de pierdut, mai ales că o victorie ar putea să o ducă mai aproape de UEFA.
"Contra echipelor ca Gloria Buzău, care îşi vând scump pielea şi nu au nimic de pierdut, trebuie să fim foarte atenţi. A treia victorie consecutivă pentru noi ar însemna şi să ne apropiem de un loc de Cupa UEFA. Chiar dacă suntem într-o situaţie grea, nu ne vom da la parte şi ne vom apăra în continuare şansele. Mizez pe trei puncte cu Gloria Buzău şi sper ca şi fotbaliştii să conştientizeze că meciul nu este dinainte câştigat", a spus Petre Grigoraş.



Oţelul a început meciul în forţă şi a pus presiune încă din primele minute pe poarta oaspeţilor. Cu toate că au controlat meciul nu au reuşit să găsească poarta. Buzău era bine organizat şi se apăra pe măsură. Acesta sţa arătat periculos mai ales pe contraatac-

. Prima "muşcătură" vine în minutul 25, atunci când Silviu Ilie îl agaţă pe Masour, iar arbitrul arată punctul cu var. Gălăţeanul Axente ia mingea şi execută... în afara spaţiului porţii. Cum ocaziile se răzbună, Paraschiv centrează perfect pentru Viglianti, iar din 6 metri argentinianul introduce balonul în plasă. 1-0 pentru gălăţeni în min. 30

În aceste condiţii, buzoineii păreau a se îndrepta spre o nouă înfrângere. Cu toate acestea, Axente trece peste ratarea penaltiului şi îşi spală păcatele cu un gol la colţul lung la doar şase minute după ce formaţia sa era în dezavataj. 1-1 în minutul 36, scor cu care se intră la vestiare.

Repriza a doua a debutat sub aceleaşi auspicii, cu Galaţiul care aştepta greşeala adversarului. Aceasta avea să vină în minutul 68, când Mansour a primit un balon în doi metri de poarta lui Kolev şi a înscris. Prima victorie din acest campionat pentru Gloria Buzău!
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close