Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii s-au distrat pe final de meci cu adversara Stelei în Europa League, FC Ujpest

Pandurii s-au distrat pe final de meci cu adversara Stelei în Europa League, FC Ujpest

Pandurii s-au distrat pe final de meci cu adversara Stelei în Europa League, FC Ujpest
10 Iul 2009   •   14:46

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins cu 3-1, într-un meci amical, formaţia FC Ujpest, adversara Stelei în turul doi preliminar al Europa League. Ungurii au deschis scorul în minutul 56, prin Kabat, în timp ce gorjenii au tranşat partida în ultimele minute de joc, marcând de trei ori, prin Ribici '83, Raskovici '85 şi Luţu '87.

Înfrângerea nu l-a dezarmat totuşi pe tehnicianul celor de la Ujpest, William McStay. ?Am întîlnit un adversar puternic. În ciuda faptului că am evoluat cu un om în minus, am făcut un joc foarte bun, exceptînd ultimele 5 minute cînd am primit trei goluri. Nu am niciun motiv să îmi fac griji, deoarece echipa este în creştere şi jucăm din ce în ce mai bine. Sper să facem faţă Stelei", a spus McStay la finalul partidei, citează Gazeta Sporturilor.

Tehnicianul consideră că Steaua este o formaţie mai puternică şi mai bine organizată decât gruparea gorjeană. "Echipa bucureşteană are jucători cu mai multă experienţă. Va fi o mare provocarea pentru noi meciul împotriva lor", a mai spus scoţianul.

Steaua va întâlni, la 16 iulie, pe teren propriu, formaţia Ujpest, într-un meci contând pentru manşa întâi a turului secund preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc la 23 iulie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close