Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii Târgu Jiu, neprogramată în etapa a 19-a. Oţelul câştigă cu 3-0 la masa verde

Pandurii Târgu Jiu, neprogramată în etapa a 19-a. Oţelul câştigă cu 3-0 la masa verde

Pandurii Târgu Jiu, neprogramată în etapa a 19-a. Oţelul câştigă cu 3-0 la masa verde
23 Feb 2011   •   14:10

Liga I se va relua abia la sfârşitul acestei săptămâni, dar deja cunoaştem primul rezultat al returului. Pandurii Târgu Jiu nu a fost programată în etapa a 19-a, în care trebuia să evolueze pe teren propriu împotriva liderului Oţelul Galaţi. Decizia a fost luată din cauza datoriilor de aproximativ 600.000 de euro pe care clubul gorjean le are faţă de diverse echipe şi jucători.

 
Termenul în care clubul Pandurii putea achita datoria a trecut, iar meciul nu a fost programat. Celelalte cluburi care aveau datorii către terţi, Universitatea Craiova, Rapid şi Unirea Urziceni, şi-au rezolvat problemele şi vor juca în etapa a 19-a”, au declarat surse din LPF, citate de Mediafax.
 
Gălăţenii au aflat de decizia Ligii Profesioniste chiar în timp ce se îndreptau spre Severin, locul unde urma să se desfăşoare partida de vineri, în care le-a fost acordată victoria cu 3-0 la masa verde.
 
Pandurii avea de plătit circa 460.000 de euro către Dinamo, în urma transferului lui Ilie Iordache la AEK Atena, precum şi restanţe salariale faţă de jucătorii Cosmin Tilincă şi Ionuţ Stancu. Regulamentul prevede că dacă o echipă nu este programată două etape în timpul unui sezon, va fi retrogradată în eşalonul inferior.
 
În ajutorul gorjenilor au încercat să sară Dumitru Dragomir şi Gigi Becali. „M-am rugat de domnul Badea să reia negocierile, pentru că el nu mai voia. I-am spus că ar fi păcat ca ierarhia campionatului să se stabilească la masa verde şi apoi a acceptat propunerea mea”, a spus preşedintele LPF la DigiSport, completat de patronul Stelei: „Dacă Condescu nu se înţelege cu Nicu Badea, atunci să mi-l dea din această iarnă pe Matei şi încă 100.000 de euro şi o să îi rezolv eu problema”.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close