Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii Tg. Jiu - Poli Iaşi 1-1. Cum sa iei gol în secunda 11 (VIDEO)

Pandurii Tg. Jiu - Poli Iaşi 1-1. Cum sa iei gol în secunda 11 (VIDEO)

Pandurii Tg. Jiu - Poli Iaşi 1-1. Cum sa iei gol în secunda 11 (VIDEO)
09 Mai 2009   •   21:03

O echipă care nu pierduse acasă decât două partide a reuşit să înghită un gol amar. "Savoarea" vine nu atât de la vreo fază măiastră a celor de la Poli, cât de la viteza cu care aceştia s-au mişcat. Un gol marcat în secunda 11 a jocului părea că a descărcat din start bateriile gazdelor. Cu o echipă a Târgu Jiului rămasă cu privirile în....gol, Poli Iaşi a jucat şi ea cât să umple minutele cu prezenţa. Grecu şi Cristea au primit câte un cartonaş galben, primul pentru simulare în careu, al doilea pentru simulare la mijlocul terenului. În minutul 42, şutul lui Alexandru Piţurcă este blocat de fundaşii oaspeţilor, în timp ce fotbalul aştepta să fie băgat în seamă.
Sorin Cârţu a reuşit la pauză să-şi "energizeze" elevii, pentru că în minutul 56 Florin Stângă înscrie din 6 metri, cu capul, în urma unei lovituri de colţ. În debutul părţii a doua însă, camerele de filmat au ţintit cerul, nu în căutarea unei mingi, ci a unui acrobat al aerului care survola cu aparatul de zbor terenul. Asistenţa,astfel animată, a primit călduros golul propriilor jucători, doar că energia primită de elevii lui Cârţu la pauză s-a irosit mai mult pe intrări dure la adversari. Aşa a primit Grecu cartonaş roşu şi Pandurii începeau să fie dominaţi. Montiel a expediat un şut-bombă de la aproximativ 30 de metri, dar portarul gazdelor a respins în pământ. Sfârlea şi-a trecut şi el numele într-o posibilă cronică a ocaziilor şi echipa din Târgu Jiu se poate considera norocoasă cu un scor egal.


Echipele
Pandurii Târgu Jiu: R. Stanca, Grecu, Chibulcutean, Martinovici, Ghindeanu, Vasilache, Murgan, Fl. Stîngă, Păcurar, Tremonti, Al. Piţurcă
Rezerve: Mingote, I. Stancu, Popete, Vancea, Tilincă, Arrieta
Antrenor: Sorin Cîrţu

Poli Iaşi: Brăneţ, Buta, Onuţ, Straton, Pecnik, P. Jovanović, Gavatorta, Montiel, R. Miclea, A. Cristea, Cr. Bratu
Rezerve: Pleşca, L. Munteanu, Sfârlea, Milea, Ignatov, Bîlbă, Diarrassouba
Antrenor: Cristiano Bergodi






Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close