Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Paolo di Canio şi-ar putea începe cariera de antrenor la Poli Iaşi

Paolo di Canio şi-ar putea începe cariera de antrenor la Poli Iaşi

Paolo di Canio şi-ar putea începe cariera de antrenor la Poli Iaşi
18 Iun 2009   •   14:18


Deşi nu a mai antrenat nicio echipă până în prezent, Paolo di Canio, fostul fotbalist al echipei Lazio Roma, este dat drept favorit pentru a prelua Politehnica Iaşi. Site-ul italian tuttomercatoweb.com susţine că Paolo di Canio este în tratative cu gruparea moldoveană şi că este în pole position pentru acest post, ?la concurenţă cu doi antrenori români. Se aşteaptă oficializarea numirii în zilele următoare?.

Di Canio, în vârstă de 41 de ani, a mai fost curtat anul trecut şi de CFR Cluj, iar ca jucător a mai trecut pe la Juventus, Milan, dar şi prin Anglia şi Scoţia. Italianul este recunoscut pentru orientarea sa fascistă, provocând un scandal, pe când juca în Premier League, folosind pe stadion ?salutul roman? de pe vremea lui Mussolini.

Preşedintele lui Poli Iaşi, Sorin Boca, a negat faptul că pe banca tehnică a moldovenilor va veni un alt italian, însă a declarat că are câteva nume de antrenori care pot face treabă la Poli, trei fiind români şi unul străin. ?Aştept însă avizul Consiliului de Administraţie pentru a şti pe ce pistă mă axez. În plus, eu trebuie să ştiu ce să-i spun antrenorului cu care discut, care este bugetul şi care e strategia pe care o avem, pentru ca şi tehnicianul să ştie exact la ce vine. Până acum, nu ştim clar ce buget vom avea pentru sezonul viitor, aşa că aştept şi această clarificare?, a declarat Boca pentru Evenimentul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lazio Roma Poli Iaşi
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close