Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Patronul Timişoarei îl demite pe Contra: Îl sun pe Duşan Uhrin jr.

Patronul Timişoarei îl demite pe Contra: Îl sun pe Duşan Uhrin jr.

Patronul Timişoarei îl demite pe Contra: Îl sun pe Duşan Uhrin jr.
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Dec 2010   •   19:29

Cosmin Contra  nu va mai antrena pe FC Timişoara, după cum a declarat sâmbătă seara Marian Iancu, patronul formaţiei bănăţene, după remiza de la Bistriţa, 3-3 cu Gloria, informează Agerpres.

"O să găsim pe altcineva în locul lui Contra. S-a văzut cum arată echipa. Dacă nu înţelegi că de arbitri trebuie să se ocupe altcineva şi suntem tari în gură, cum este Cosmin, pleci. Iar Cosmin, pentru modul cum a vorbit, nu va mai fi niciodată antrenor, cât timp sunt eu la Timişoara", a declarat Iancu la GSP TV, deranjat de comentariile legate de arbitraj ale fostului internaţional, în urma partidei de la Bistriţa.

"Contra este un rebel. Eu am riscat, i-am dat pe mână acest club şi uite unde am ajuns. Trebuie să răspundă pentru ceea ce face. El nu mă cunoaşte. Acum mă va cunoaşte. Cosmin Contra nu mai este antrenor la Timişoara. La revedere, să-şi caute echipă!", a afirmat Iancu, precizând că îl va contacta acum pe cehul Dusan Uhrin jr, care a mai pregătit în trecut formaţia de pe Bega.

Contra a luat apărarea jucătorilor după meciul cu Gloria, afirmând că nu au fost indolenţi.

''Poate a fost lipsă de concentrare. Ne-am lăsat dominaţi în ultimele 15 minute. Nu-i nici o problemă, de luni poate să vină dânsul să antreneze''.

Uhrin jr.: Am discutat cu managerul sportiv al Timişoarei. Aştept un telefon de la Marian Iancu

Dusan Uhrin jr. a dezvăluit că a discutat, sâmbătă, cu Daniel Stancu, managerul sportiv al bănăţenilor.

"Am discutat cu Daniel Stanciu, dar aş prefera ca dialogul să rămînă între noi. Eu ştiu că Daniel este acum managerul lui Poli, dar aştept un telefon de la Marian Iancu. Aşa mi se pare normal pentru că dumnealui este patronul echipei.

I-am spus şi lui Daniel Stanciu că mi-aş dori să lucrez din nou la Timişoara şi a rămas ca duminică să ne auzim din nou la telefon. Eu nu am mai vorbit de ceva vreme cu domnul Iancu, dar relaţia noastră a rămas una foarte bună", a declarat Uhrin, potrivit gsp.ro.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close