Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pedrazzini către Dayro Moreno: "Ieşi afară de pe teren nesimţitule!" Columbianul, pe făraş

Pedrazzini către Dayro Moreno: "Ieşi afară de pe teren nesimţitule!" Columbianul, pe făraş

Pedrazzini către Dayro Moreno: "Ieşi afară de pe teren nesimţitule!" Columbianul, pe făraş
Sursa foto: dayro moreno
04 Iun 2009   •   11:26

Dayro Moreno este tot mai aproape de o plecare pe uşa din dos de la Steaua. Mijlocaşul columbian a "comis-o" din nou, în condiţiile în care nu trece lună fără un scandal care să-l aibă în centru. Moreno nu a respectat indicaţiile italianului la antrenamentul de miercuri şi, când a fost admonestat de Pedrazzini, l-a înjurat în spaniolă. Italianul l-a trimis imediat acasă sub privirile uimie ale colegilor, iar Dayro are zilele numărate la Steaua.
O singură săptămână mai au steliştii până la sfâşitul sezonului, meciul cu Unirea Urziceni fiind ultimul. Steliştii trebuie să se pregătească intens pentru că au nevoie de victorie pentru a fi siguri că prind un loc de Europa League. Dayro nu este, însă, conectat la miza partidei. Atunci când, în timpul antrenamentului, Massimo Pedrazzini i-a trimis pe jucători să alerge în ritm alert, capriciosul mijlocaş a luat o minge şi a început să jongleze cu ea, informează gsp. Mai mult, nici după insistenţele antrenorului nu a vrut să meargă să alerge şi l-a luat la înjurături în spaniolă pe acesta. Italianul a oprit antrenamentul şi, sub privirile înmărmurite ale jucătorilor, l-a trimis pe sudamerican la vestiar:
"Ieşi afară de pe teren! Din acest moment, nu mai stai aici, te duci direct la vestiare nesimţitule!", a tunat Pedrazzini, potrivit sursei citate.
Moreno va primi o nouă amendă pentru indisciplină şi nu va face parte din lotul Stelei pentru meciul următor, de la Urziceni. În acest condiţii, internaţionalul din Columbia nu are nici o şansă de a continua din sezonul viitor la Steaua, el vorbind deja cu impresarul său pentru a-şi găsi o nouă echipă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close