Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Peseiro îşi reduce pretenţiile şi pleacă dacă i se achită integral salariul

Peseiro îşi reduce pretenţiile şi pleacă dacă i se achită integral salariul

Peseiro îşi reduce pretenţiile şi pleacă dacă i se achită integral salariul
23 Dec 2008   •   16:27

Antrenorul Rapidului, portughezul Jose Peseiro, a decis să îşi reducă pretenţiile financiare pentru a-şi rezilia contractul de antrenor principal al Rapidului.
Deşi în contractul său este precizat că formaţia giuleşteană trebuie să-i plătească o despăgubire substanţială lusitanului, dacă vor să-l demită, clubul încearcă să-l convingă să accepte o sumă mult mai mică. Ultima ofertă dată de Jose Peseiro este să îi fie plătit salariul integral pe care trebuia să-l primească până în acest moment.
"Acum plec în vacanţă şi apoi mă întorc. Nu ne-am înţeles. Cred că am făcut o propunere bună pentru club. Ultima mea propunere pentru club a fost să mi se plătească salariul până în acest moment. Nu vreau nimic mai mult. Acum aştept decizia clubului. Am vorbit cu domnul Sichitiu şi ne-am înţeles ca până pe 29 decembrie să rezolvăm problema. Cred că domnul Sichitiu a transmis mai departe conducerii propunerea mea. Am contract cu Rapid, deci eu sunt antrenorul. Înainte să plec am vorbit doar cu o parte din jucători, cu Maftei, cu Grigore şi cu cei pe care i-am mai găsit pe la Pro Rapid. Jucătorii mă aşteaptă să mă întorc, dar decizia asta aparţine clubului", a declarat Peseiro pentru prosport.ro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close