Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrecăreţii Pulhac şi Goian sunt urmăriţi de ghinion. Au dat nas în nas cu Borcea în club la 4 noaptea!

Petrecăreţii Pulhac şi Goian sunt urmăriţi de ghinion. Au dat nas în nas cu Borcea în club la 4 noaptea!

Petrecăreţii Pulhac şi Goian sunt urmăriţi de ghinion. Au dat nas în nas cu Borcea în club la 4 noaptea!
Sursa foto: cristi pulhac
16 Mar 2009   •   09:53

Este greu să spui că Pulhac şi Lucian Goian sunt printre cei mai ghinionişti jucători din România când alţii se accidentează grav muncind pe brânci la antrenamente şi în meciuri. Chiar şi în aşa, băieţii ăştia se lipesc la belele la fiecare colţ. Deşi echipa lor jucase foarte slab şi nu reuşise decât o remiză albă cu CS Otopeni pe Ştefan cel Mare, rezultat ce a întristat toată suflarea dinamovistă, Cristi Pulhac şi Lucian Goian au găsit, totuşi, prilej de a sărbători în clubul Bamboo. Acolo, au avut şocul de a se întâlni chiar cu şeful, Cristi Borcea, care i-a "răsfăţat" cu câte o amendă de 5000 de euro.
"A fost cel mai prost joc al lui Dinamo din ultimii ani. De mult nu am văzut o echipă aşa de dezordonată. Nimeni nu aleargă, nimeni nu se demarcă. Sunt total surprins de nesimţirea lor!", a fost declaraţia lui Borcea după meciul de duminică cu CS Otopeni, scor 0-0.
Vă închipuiţi ce bine i-a picat directorului executiv de la Dinamo să se întâlnească în noaptea ce a urmat cu cei doi jucători în cel mai de fiţe club din Bucureşti. Întâlnirea de "gradul 0" s-a produs la ora 4, jucătorilor pierindu-le glasul când l-au văzut pe boss-ul dinamovist lângă ei. Acesta, totuşi, nu şi-a pierdut cumpătul şi le-a dat celor doi o veste care nu surprinde pe nimeni: vor primi o amendă consistentă, de 5000 de euro pentru fiecare, anunţă prosport.
Cei doi nu au jucat în meciul de duminică al lui Dinamo, Cristi Pulhac fiind încă nerefăcut complet după accidentarea de la genunchi suferită în toamnă, în timp ce Goian a urmărit meciul de pe marginea terenului alături de Victoraş Iacob, noua achiziţie a Otopeniului.
Cei doi sunt cunoscuţi pentru astfel de escapade nocturne, dar cel mai cunoscut eveniment este scandalul "maneaua", când un grup de jucători de la Dinamo format din Lucian Goian, Adrian Ropotan, Gabi Torje şi Cristi Pulhac, în frunte cu acesta din urmă, au sărbătorit până în zori acasă la Torje şi au cântat manele pro-Steaua, rivala de moarte a "câinilor".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo Cristi Borcea Bamboo
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close