Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrolul Ploieşti este prima semifinalistă a Cupei României, după 2-1 cu Concordia Chiajna

Petrolul Ploieşti este prima semifinalistă a Cupei României, după 2-1 cu Concordia Chiajna

Petrolul Ploieşti este prima semifinalistă a Cupei României, după 2-1 cu Concordia Chiajna
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    28 Noi 2012   •   11:06

Dubla lui Jeremy Bokila a adus Petrolului Ploieşti victoria în meciul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, rezultat în urma căruia prahovenii s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Pentru un loc în ultimul act, echipa antrenată de Cosmin Contra va trebui să treacă de câştigătoarea meciului dintre Ceahlăul şi Oţelul Galaţi, care va avea loc miercuri, la Piatra Neamţ.

Victoria Petrolului putea fi mult mai clară, dar gazdele au ratat multe ocazii, reuşind să fructifice doar două dintre ele, de fiecare dată prin Bokila, în minutele 43 şi 54.

Concordia nu a putut decât să reducă din diferenţă pe final, în minutul 82, dintr-un penalty obţinut de Wellington la un duel în careu cu Achim, şi transformat de Florin Purece.

În celelalte meciuri din sferturile de finală ale Cupei României, CFR va juca pe teren propriu cu Dinamo, miercuri, iar Rapid va întâlni acasă pe Astra Giurgiu, joi.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close