Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrolul Ploiești i-a prelungit contractul lui Pecanha și va testa doi francezi

Petrolul Ploiești i-a prelungit contractul lui Pecanha și va testa doi francezi

Petrolul Ploiești i-a prelungit contractul lui Pecanha și va testa doi francezi
01 Iul 2015   •   11:50

Portarul brazilian Peterson Pecanha (35 ani) a semnat un nou angajament, valabil până la sfârșitul lunii iunie 2017, cu echipa de fotbal Petrolul Ploiești, potrivit Agerpres.
 
Venit în vara lui 2013 la Ploiești, Pecanha a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai ''lupilor'' în ultimele două campionate, îmbrăcând, până acum, de 79 de ori tricoul Petrolului, în jocurile oficiale disputate în Liga I, Cupa României și Europa League.

''Am semnat un nou contract, iar acesta este un lucru important pentru mine. Sper ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine pentru Petrolul, să depășim dificultățile pe care le-am avut în ultimele șase luni, iar viitorul clubului să fie unul foarte bun'', a declarat Pecanha.

Petrolul va testa în perioada următoare doi jucători francezi. Mijlocașul francez Anthony Bova, ajuns în cantonamentul de la Zlatibor, a evoluat în meciul amical de marți cu FK Jagodina (0-2). În vârstă de 25 de ani, Bova (1,70 m) joacă pe postul de mijlocaș stânga, iar ultima dată a evoluat în Belgia, la RAEC Mons. Anterior a mai jucat la Brest, Beauvais, Mouscron și La Louviere.

Marți a ajuns în cantonamentul de la Zlatibor (Serbia) și fotbalistul francez Guillaume Rippert (30 de ani), care va începe, de miercuri, antrenamentele alături de noii săi coechipieri. Rippert evoluează pe postul de fundaș stânga și a jucat, în cariera sa, la echipe cunoscute din Hexagon, precum FC Nantes, Valencienes, FC Metz, Evian, Laval, precum și la gruparea germană Energie Cottbus. Ultima dată, Rippert a purtat tricoul formației elvețiene Lausanne-Sport.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close