Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă: Ne-a costat lipsa de concentrare la fazele fixe. Băsescu: Am avut şi puţin ghinion (VIDEO)

Piţurcă: Ne-a costat lipsa de concentrare la fazele fixe. Băsescu: Am avut şi puţin ghinion (VIDEO)

Piţurcă: Ne-a costat lipsa de concentrare la fazele fixe. Băsescu: Am avut şi puţin ghinion (VIDEO)
29 Mar 2009   •   01:27

România a pierdut la limită, scor 2-3, partida cu Serbia din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010, disputată sâmbătă la Constanţa. La finalul partidei, Victor Piţurcă l-a felicitat pe Cosmin Contra pentru evoluţia sa şi a declarat că România a plătit pentru lipsa de concentrare la fazele fixe.

?Păcat că am jucat bine, am făcut totul cum trebuia, dar ne-a costat, precum şi în amicalul cu Croaţia, lipsa de concentrare la fazele fixe. Se poate întâmpla orice atunci când adversarul e şi puternic şi nu faci marcaje ca lumea?, a declarat Victor Piţurcă.

Acesta a vorbit şi despre schimbările pe care le va face pentru meciul cu Austria, precizând că Florin Costea e posibil să nu facă deplasarea, că revine Dorin Goian şi că situaţia lui Cosmin Contra va fi analizată din punct de vedere medical.

?Vom analiza mâine ce şanse mai avem la calificare. E clar că primul loc în grupă este departe de noi, însă orice se poate întâmpla în această grupă?, a mai declarat Victor Piţurcă.



Adrian Mutu a declarat la finalul partidei că: ?A fost un joc bărbătesc. Ceea ce mă bucură cel mai mult este că am avut atitudine până în ultimul minut şi că am încercat să revenim. Mă doare mai mult faptul că nu am obţinut măcar un punct, decât accidentarea de la coaste, pentru că această durere va trece?.



Altfel, mijlocaşul Cosmin Codrea, vizibil enervat de întrebările incomode ale jurnaliştilor, a fost agresiv în declaraţiile pe care le-a acordat la finalul partidei.



Declaraţie Traian Băsescu


Declaraţie Mirel Rădoi


Declaraţie Răzvan Raţ


Declaraţie Bogdan Lobonţ


Antena3.ro

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close