Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Portarul Kassaly Daouda, din Niger, a semnat cu Rapid

Portarul Kassaly Daouda, din Niger, a semnat cu Rapid

Portarul Kassaly Daouda, din Niger, a semnat cu Rapid
03 Feb 2009   •   12:41

Rapid Bucureşti şi-a adus portar de naţională. Kassaly Daouda, în vârstă de 25 de ani, este titular în naţionala statului Niger şi a fost transferat de la echipa cameruneză Cotonsport Garoua. Kassaly Daouda a semnat un contract valabil trei ani şi jumătate cu Rapid.
?Kassaly a făcut vizita medicală completă, pentru că altfel nu puteam să semnăm ceva cu el, iar apoi am pus şi ultimele detalii la punct şi am parafat contractul cu el. A semnat pe trei sezoane şi jumătate, iar marţi sau miercuri va pleca în Turcia, unde se va alătura lotului în cantonament?, a declarat directorul general Grigore Sichitiu pentru Mediafax.
Fostul portar al echipei Rapid, Rică Răducanu, a declarat la rândul său că portarul nigerian are calităţi pentru a evolua la gruparea giuleşteană. ?L-am văzut la antrenament, băiatul ăsta chiar e bun. E şi înalt, e mai înalt decât mine, are simţul porţii şi cred că facem o afacere bună cu el. Mie mi-a plăcut. Să-l vedem însă într-un meci cum se comportă?, a declarat Răducanu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Ea este femeia care a murit după accidentul de tren din Galaţi
x close