Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Portughezul Antonio Conceicao, noul antrenor al echipei de fotbal CFR Cluj

Portughezul Antonio Conceicao, noul antrenor al echipei de fotbal CFR Cluj

Portughezul Antonio Conceicao, noul antrenor al echipei de fotbal CFR Cluj
26 Iul 2018   •   16:50

Portughezul Antonio Conceicao este noul antrenor echipei de fotbal CFR Cluj, fiind numit în locul lui Edi Iordănescu, a anunţat joi campioana României pe site-ul său oficial.

Antonio Conceicao, care are 56 de ani, a mai pregătit-o pe CFR de două ori, în 2009 şi în 2015-2016. În precedentele două mandate, portughezul a câştigat trei trofee, Cupa României (2009, 2016) şi Supercupa României (2009). Conceicao îi va avea în staff-ul său pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii şi Cristian Dragotă, preparator fizic.

Conceicao a pregătit ultima oară o formaţie din ţara sa, Penafiel, la care a stat doar câteva luni anul trecut. El a mai antrenat două echipe din România, FC Braşov (2010-2011) şi Astra Ploieşti (2012).

Edward Iordănescu a stat pe banca echipei campioane în doar trei meciuri oficiale, cucerind Supercupa României (1-0 cu Universitatea Craiova), remizând acasă cu FC Botoşani (1-1, în prima etapă a Ligii I) şi pierzând acasă cu Malmo FF (0-1 în prima manşă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor).

CFR va juca în etapa a doua a Ligii I în deplasare cu Dunărea Călăraşi, sâmbătă, de la ora 18,00, iar pe 1 august va disputa manşa a doua cu Malmo FF.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close